Välkommen till Ängabacken hälsa!

Om mig

Catarina Johansson heter jag, som sedan 2004 driver Ängabacken hälsa.

Det började med en utbildning i zonterapi och har sedan blivit många med åren. Massage, hypnos, healing, laserterapi, fasciautbildning på både människa och djur, naturterapi med blodanalys, nålfri akupunktur, örtterapoch, ljusterapi mm.

Jag älskar mitt jobb och jag drivs hela tiden av att hitta effektivare lösningar på att hjälpa mina klienter till en bättre hälsa.


Det blir regelbundet nya behandlingsmetoder som tillkommer och ibland bytes någon befintlig ut och det samma gäller med min maskinpark och mitt produktsortimentet. För mig är det viktigt att jag som terapeut utvecklas och växer.

Din hålsa - Mitt fokus!

Hitta hit

Varmt välkommen


Parkering finns i anslutning till kliniken.


VAD TYCKER MINA KUNDER

MAGISKA HÄNDER!


Jag kommer ihåg första gången jag var på Ängabacken Hälsa För några år sedan. När jag kom dit hade jag så ont i ryggen att jag grät ock när jag kom ut därifrån mådde jag bättre än någonsin. Catarina har tydligen händer som är magiska och botar vad som helst. Älskar att komma till dej trots 8 mils resa. Kram från Helga


Helga Hagberg

8 mil bort


MYCKET SERIÖS!


“Catta är en mycket seriös o är kanon i allt hon tar sig för.

Ser ut som en mjukis men ...

Nyporna talar sitt eget språk :0)


Lisbeth Norell

Värnamo


OERHÖRT NÖJD!


Jag har testat hypnosen hos Catarina och är oerhört nöjd. Catarina är förtroendeingivande och professionell, miljön på Ängabacken vacker och efter hypnosen kände jag mig harmonisk och fylld av kärlek både till mig själv och andra. Rekommenderas varmt!


Susanna Davidsson

Anderstorp


unsplash